Professionele fotografie
Een onvergetelijke herinnering

Wij begrijpen de kracht van foto's

Wij kregen regelmatig de vraag of we ook de fotoreportage konden verzorgen en ja, ook dat kan SEAVIEUW voor u realiseren.

Omdat de kosten van een videoreportage én een fotograaf hoog kunnen oplopen hebben wij de mogelijkheid gecreëerd om toch beiden te kunnen doen, om de herinnering echt compleet te maken. Door ook de foto’s te maken en deze, waar nodig,  te combineren met beeldmateriaal uit de film, kunnen we een mooie fotoreportage voor jullie maken.
Camera's want op sommige momenten hebben we beiden een fotocamera bij ons. Groot voordeel is dat er niet heen en weer gereden hoeft te worden tussen de beide locaties waar het bruidspaar zich 's morgens bevind, immers we waren er toch al!

De gemaakte foto’s krijgen jullie, op dvd en in hoge resolutie, bij de reportage geleverd zodat jullie zelf de foto’s kunnen nabestellen. 
Jullie kunnen ervoor kiezen om ook het digitale fotoalbum door ons te laten maken maar dat hoeft niet perse. Het is ook mogelijk om de reportage te laten fotograferen en zelf een boek te maken. Als wij het boek mogen maken dan krijgen jullie een luxe bewaarkoffer voor het boek kado!
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Een greep uit ons fotografie portfolio