Samen kom je
tot de mooiste resultaten

Videoreportages

ga direct naar de videoportfolio

Een videoreportage kent vele doeleinden. Of het nu gaat om een bedrijfsfilm, een promo, een evenement of een huwelijk, SEAVIEUW kan alles aan!

We maken videoreportages voor vele doeleinden en één van onze specialiteiten is de trouwreportage.
Een mooie trouwfoto willen we allemaal, maar nu één die beweegt en je de dag opnieuw laat beleven. De fotosessie, dat hilarische moment op de trap, je schoonmoeder in tranen, de trotse blik in de ogen van opa……kortom al die momenten die jullie op die dag zijn ontgaan maar die wij vastleggen in een mooi document. Om dit alles vast te leggen filmen wij bij voorkeur met twee camera’s (maar één camera werk is natuurlijk ook mogelijk). Dat heeft als groot voordeel dat je een leuke levendige montage kan maken én dat we de ‘ruimte’ hebben om juist al die leuke, kleine momentjes te vangen.
In de portfolio staan meerdere filmpjes waarin jullie kunnen zien wat het voordeel is van twee-camera werk. Een huwelijksreportage wordt afgeleverd in een zgn. lange versie (ongeveer 2 uur) en een hoogtepuntenversie (ongeveer 20min.). De reportage wordt voorzien van jullie eigen keuze muziek maar waar het kan zullen we zoveel mogelijk orgineel camerageluid te gebruiken.
Als kado van SEAVIEUW ontvangt ieder bruidspaar zijn reportage in een persoonlijk, handgemaakt ‘Bruidskistje’.

Een Huwelijksclip is ook een erg leuke herinnering aan dé dag. Een korte clip op een eigen keuze muzieknummer om na het huwelijk, te delen met familie en vrienden via de social media!

Wij begrijpen de grote waarde van foto’s en daarom is het bij ons ook mogelijk om naast de film een digitaal fotoalbum te laten maken. Wij zullen dan gedurende de dag ook foto’s maken en deze samen met beelden uit de film verwerken tot een prachtig boek.
Kijk onder de tab. Fotografie voor meer informatie.

.