Samen kom je
tot de mooiste resultaten

Fotografie

Ons fotografie portfolio

Een bruiloft is een kostbare aangelegenheid. Toch wil je graag een complete herinnering aan die speciale dag…..

Wij kregen regelmatig de vraag of we ook de fotoreportage konden verzorgen en ja, ook dat kan SEAVIEUW voor u realiseren.

Omdat de kosten van een videoreportage én een fotograaf hoog kunnen oplopen hebben wij de mogelijkheid gecreëerd om toch beiden te kunnen doen en de herinnering echt compleet te maken. Door met een goede camera's  foto’s te maken en deze, waar nodig,  te combineren met beeldmateriaal uit de film, kunnen we een mooie fotoreportage voor jullie maken. Camera's want op sommige momenten hebben we beiden een fotocamera bij ons. Groot voordeel is dat er niet heen en weer gereden hoeft te worden tussen de beide locaties waar het bruidspaar zich 's morgens bevind, immers we waren er toch al!

De gemaakte foto’s krijgen jullie, op dvd en in hoge resolutie, bij de reportage geleverd zodat jullie zelf de foto’s kunnen nabestellen. Je kan ervoor kiezen om ook een digitaal fotoalbum door ons te laten maken maar dat hoeft niet perse. Het is ook mogelijk om de reportage te laten fotograferen en zelf een boek te maken.
Als wij het boek mogen maken, dan krijgen jullie een luxe bewaarkoffer voor het boek kado!!
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

In de portfolio ziet u een greep uit alle reeds gemaakte reportages.